امین میرموسوی
مشاور ارشد خانواده
چقدر آماده ازدواج هستید؟
چقدر نسبت به اخلاق، عادتها و رفتارهای خودمان آگاهی داریم؟ چقدر متوجه تاثیرات ناخودآگاه این رفتارها هستیم؟ اگر می گویید قبلا چوبش را خورده ام، به چه روشی حل کرده اید! اصلا حل شده است؟
مثلا اگر در رابطه ی قبلی خود، "وابستگی"، مثل وابستگی به والدین، به شما و ارتباط با همسر آسیب زده، الان با همان "وابستگی" وارد رابطه جدید شده اید؟ کم شده؟ تغییر کرده؟ به چه روش؟
اغلب مراجعان پیش از ازدواج، فقط از ازدواج خوششان می آید، فقط عاشق شدن برای شان مهم است و یکسری جوابهای کلی هم به مشاور می دهند که من روی خودم خیلی کار کرده ام، اما پس از ازدواج، زمانی که برای زوج درمانی مراجعه می کنند، معلوم می شود همه ی حرفهایی که قبلا زده اند، باد هوا بوده.
این خودخواهیه
باید سخت بگیریم که حتما آزمونهای ازدواج را هم انجام دهید.
اگر طلاق را تجربه کرده اید اگر مشکلاتی را در زمینه اخلاق و رفتارهای گذشته داشته اید به این راحتی تن به ازدواج ندهید. و از روانشناس و مشاور کمک بگیرید.
خانواده ها بدانند که ما به هیچ دختر و پسری ضمانت ازدواج نمی دهیم، کار هیچ مرکز مشاوره ای این نیست.
از طرفی، لطفا فرزندانتان در سن زیر 23 سال برای مشاوره ازدواج مراجعه نکنند، اصلا چه کسی گفته در این سن ازدواج کنند؟ اگر خودتان اعتقاد دارید، خودتان باعث ازدواج شان شوید چرا به مراکز مشاوره مراجعه می کنید؟ که هیچ مشاوره ازدواجی نمی تواند تاثیری داشته باشد. حتی سنی نیست که درکی از سوالهای پیچیده ی آزمونهای ازدواج داشته باشند.
پذیرش کلینیک : 77249607 77450159 09036019760(پیام گیر واتس اپ همه روزه و ایام تعطیل)
نشانی: میدان رسالت- خیابان فرجام-بعد از میدان صد-ساختمان پزشکان نگین-طبقه5-واحد20
مشاوره حضوری تلفنی آنلاین